Lakiasiaintoimisto Pulkkanen Oy on oikeudellisia palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille tarjoava huippuasiantuntija. Olemme erikoistuneet avustamaan sovinnollisen ratkaisun kartoittamiseksi neuvotteluteitse erilaisissa riita-asioissa kaikkialla Suomessa.

Toimistomme sijaitsevat Espoon Espoonlahdessa ja Nurmijärven Klaukkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Meillä on vankka ja laaja kokemus juridisesta kentästä ja eri asianosaisten asemista. Yksittäisiä referenssejä emme voi julkaista, erittäin luottamuksellisten asiakassuhteidemme vuoksi.

Oikeudenkäynnit ovat pitkäkestoisia jopa useita vuosia kestäviä ja taloudellisesti kalliita sekä lopputulokseltaan lähes aina enemmän ja vähemmän epävarmoja, jonka takia suosittelemme riita-asioiden ratkaisemista oikeudenkäyntien ulkopuolella neuvotteluteitse. Neuvotteluteitse syntyvä sopimus on lähtökohtaisesti taloudellisesti edullisempi, lyhytkestoisempi ja henkiseltä rasitukseltaan huomattavasti inhimillisempi kuin tuomioistuinprosessi.

Lakiasiaintoimisto Pulkkanen Oy ei hoida oikeudenkäyntiasioita tuomioistuinlaitoksessa, vaan toimistomme tarjoaa riidan ratkaisukeinoja riita-asioiden ratkaisemiseksi tehokkaasti, edullisesti ja inhimillisesti neuvotteluteitse.