Asianajotoimisto Pulkkanen Oy on luotettava neuvonantaja kaikissa liikejuridiikkaan ja yritysverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Laadimme yritysten perustamisasiakirjoja, yhtiöjärjestyksiä, osakassopimuksia, yritysjärjestelyyn ja -kauppoihin liittyviä asiakirjoja sekä avustamme erilaisissa haku- ja menettelyprosesseissa. Tarjoamme asiantuntijapalveluita myös liiketoiminnan kehittämisprosessien käytännöntoteutukseen laatimalla tarvittavia yhtiö- ja siviilioikeudellisia asiakirjoja.

Toimimme myös yritysten selvitysmiehinä avustamassa yrityksen omistajaa yritystoiminnan lopettamisprosessissa. Avustamme myös due diligence-prosessissa. Avustamme myös yritysten sukupolvenvaihdoksissa.

Tarjoamme liikejuridiikan asiantuntijapalvelut verotehokkaasti, josta Asiakkaamme saa lisäarvoa perinteiseen liikejuridiseen konsultaatioon verrattuna. Tavoittelemme Sinun yrityksesi kokonaisedun maksimointia.

Laadimme erilaisia yritysten välisiä kauppakirjoja, esimerkiksi franchisesopimuksia, agentti- ja jälleenmyyntisopimuksia sekä alihankintasopimuksia.

Lisäksi Asianajotoimistomme on avustaa työoikeudellisissa asioissa. Laadimme työsopimuksia sekä toimisopimuksia ml. toimitusjohtajasopimuksia. Samoin työ- ja toimisuhteiden muuttamis- ja päättämistilanteissa avustaminen kuuluu tehtäväkenttäämme.

Asiantuntijat hallitsevat verotuksen eri osa-alueet Toimistollamme on huippuluokan käytännön vero-osaaminen verotuksen eri osa-alueista sekä niiden kansainvälisen relaation. Avustamme Sinua minimoimaan verorasituksen ja tehostamaan siten yrityksesi kilpailukykyä.

Asianajotoimistollamme on vankka käytännönkokemus verotarkastusprosessien hallinnoinnista. Palvelemme mielellämme kaikissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä.